Pappardelle cu ficatei de pui

de katty in Paste, 24 Noi 2014 | 1580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ficatei de pui
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 300 gr papardele proaspete sau 200 gr uscate
  • patrunjel verde
  • salvie uscata
  • sare
  • piper
  • 5 linguri vin dulce alb
  • o lingura unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle cu ficatei de pui:

Incepem cu prepararea pappardellelor.Pentru acestea avem nevoie de 2 oua ,200 gr faina si sare .Amestecam bine ingredientele,apoi le trecem prin masina de paste (daca avem ,daca nu folosim sucitorul )Dupa ce am subtiat aluatul cat am dorit taiem fasii late de aproximativ 1-1,5 cm pe care le lasam putin la uscat ,apoi le fierbem in apa clocotind cu sare timp de 3-4 minute.Intre timp tocam ceapa si usturoiul fin .Punem ceapa la calit in uleiul incins ,lasam sa se inmoaie ,apoi adaugam usturoiul.Lasam cateva secunde ,apoi punem ficateii spalati ,taiati in bucati mai mici si scursi.Amestecam bine pana se prajesc usor pe toate partile ,apoi stingem cu vinul caldut.Punem sare ,piper ,salvia si patrunjelul tocat fin si lasam sa fiarba pana sosul scade la jumatate.Oprim focul si amestecam cu pastele fierte si scurse.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

elucubratiiculinare 1

24.11.2014, 20:37

suna bineee

Bya Ralu 1

25.11.2014, 00:05

cred ca sunt tare bune

babi5 1

15.12.2014, 05:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu ciuperci sotate