Papricas cu piept de pui

de Rahela Velicu in Pui, 14 Ian 2017 | 2458 vizualizari

 

O mancare delicioasa care se face usor, iar rezultatul este ...minunat!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3-4 linguri de sos de tomate
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu piept de pui:

Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit in ulei incins. Le lasam cateva minute pana cand se inmoaie, nu sa se prajeasca bine, si adaugam apoi carnea taiata in bucati de marimea dorita ( eu le-am taiat cuburi).


Lasam inca 10 minute la calit, apoi adaugam bulionul dizolvat intr-o cana de apa.


Daca este nevoie, mai adaugam apa, sa acopere carnea. Adaugam sarea, piperul si ardeiul boia si lasam la fiert.


Preparam galustele din faina: batem cele doua oua, adaugam faina si un praf de sare si amestecam bine. Galustele le adaugam in sos, inainte cu 15 minute sa stingem focul, dar sa fie suficient sos ca sa fiarba bine.


Luam o lingurita, o bagam in sos, apoi luam compozitie de galuste si punem in mancare. De fiecare data cand punem galuste, bagam lingurita in sos fierbinte.


Lasam la fiert 15 minute, adaugam patrunjelul si putem stinge focul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

15.01.2017, 17:30

foarte bun

Rahela Velicu 1

15.01.2017, 19:09

miki_a 1

17.01.2017, 18:48

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit