Papricas cu piept de pui si galbiori la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 1857 vizualizari

 

 O reteta de papricas simplu cu piept de pui si mamaliguta \. Imbunatatirea vine prin adaugarea galbiorilor si prin prepararea la slow Cooker .

 

INGREDIENTE

  • 600 piept de pui fara piele hranit cu graunte
  • 500 gr galbiori priefierti
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 6 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina alba
  • 1 cana smantana grasa
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patunjel verde
  • Mamaliguta pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu piept de pui si galbiori la slow cooker Crock Pot:

  1. Ceapa si gogosarul se curata si se taie marunt cubulete .
  2. Sotati-le usor in ulei . Sarati si piparati .
  3. Pieptul de pui se taie cuburi mai marisoare si se pune la sotat pana devine albicios .
  4. Se adauga galbiorii care eu i-am avut prefierti din congelator .
  5. Transferati totul in vasul slow cooker Crock Pot si turnati o cana cu apa .
  6. Se pune capac si se seteaza aparatul pe functia high.
  7. Dupa 1.5 ore se amesteca faina  cu smantana si cu zeama de la pieptul de pui ce fierbe .
  8. Se toarna peste carne si se mai lasa 10 minute pana incepe sa se ingroase .
  9. Garnisiti papricasul cu mult patrunjel verde si il serviti cu mamaliguta sau cu paste fainoase .
  10.   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de carne de pasare , chiar si pipote preparata dupa aceasta reteta .

2

Daca nu aveti galbiori , puteti pune orice fel de ciuperci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu piept de pui si galbiori la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital