Papricas de pui cu praz

de Bya Ralu in Pui, 9 Iul 2015 | 3430 vizualizari

 

Am facut inainte sa plec, a iesit o minunatie si nu exagerez, super bun!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 catel de usuturoi
  • 1 praz mare
  • 1 lingura de faina
  • vegeta, piper/boia dulce
  • patrunjel prospat

Pentru galuste:

  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu praz:

Ceapa se toaca marunt si se pune in vasul de la multicooker, stropim cu ulei de masline,setam functia Fry pentru 2-3 minute.

Adaugam pulpele de pui crestate si morcovul taiat rondele, acoperim cu apa,punem condimentele si setam functia Boil pentru 30 minute.

Intre timp verificam sa nu se evapore apa de tot si sa se arda, se competeaza din nou cu apa cat sa acopere (pentru a fi zeama pentru galuste), pregatim galustele, amestecand ouale cu un praf de sare si faina cat cuprinde pentru a se forma o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire.

Se ia cu o lingura si se pune din compozitie in vas peste pulpele de pui, adaugam si prazul taiat rondele si pisam usturoiul, setam in continuare functia Boil si lasam 10 minute.

Inainte cu 3minute sa se termine programul, punem intr-un castron 1 lingura de faina si subtiem cu putina apa, turnam peste papricasul de pui, amestecand bine.

Cand este gata punem patrujelul tocat marunt.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu praz" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi la cuptor