Papricas de pui cu praz la multicooker

de Bya Ralu in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 503 vizualizari

 

Am facut inainte sa plec,a iesit o minunatie si nu exagerez,super bun!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 catel de usuturoi
  • 1 praz mare
  • 1 lingura de faina
  • vegeta, piper/boia dulce
  • patrunjel prospat

Pentru galuste:

  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu praz la multicooker:

Ceapa se toaca marunt si se pune in vasul de la multicooker, stropim cu ulei de masline,setam functia Fry pentru 2-3 minute.

Adaugam pulpele de pui crestate si morcovul taiat rondele, acoperim cu apa,punem condimentele si setam functia Boil pentru 30 minute.

Intre timp verificam sa nu se evapore apa de tot si sa se arda, se competeaza din nou cu apa cat sa acopere (pentru a fi zeama pentru galuste), pregatim galustele, amestecand ouale cu un praf de sare si faina cat cuprinde pentru a se forma o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire.

Se ia cu o lingura si se pune din compozitie in vas peste pulpele de pui, adaugam si prazul taiat rondele si pisam usturoiul, setam in continuare functia Boil si lasam 10 minute.

Inainte cu 3minute sa se termine programul, punem intr-un castron 1 lingura de faina si subtiem cu putina apa, turnam peste papricasul de pui, amestecand bine.

Cand este gata punem patrujelul tocat marunt.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu praz la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Papricas de pui cu praz la multicooker-0
Papricas de pui cu praz la multicooker-1
Papricas de pui cu praz la multicooker-2
Papricas de pui cu praz la multicooker-3
Papricas de pui cu praz la multicooker-4
Papricas de pui cu praz la multicooker-5
Papricas de pui cu praz la multicooker-6

COMENTARII (30)

anca_rm

anca_rm 1

10.07.2015, 08:09

foarte bunnnn

Bya Ralu

Bya Ralu 1

10.07.2015, 16:32

roxana_simona

roxana_simona 1

13.07.2015, 13:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!