Papricas de pui cu praz la multicooker

de Bya Ralu in Dulciuri, 9 Iul 2015 | 633 vizualizari

 

Am facut inainte sa plec,a iesit o minunatie si nu exagerez,super bun!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 catel de usuturoi
  • 1 praz mare
  • 1 lingura de faina
  • vegeta, piper/boia dulce
  • patrunjel prospat

Pentru galuste:

  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu praz la multicooker:

Ceapa se toaca marunt si se pune in vasul de la multicooker, stropim cu ulei de masline,setam functia Fry pentru 2-3 minute.


Adaugam pulpele de pui crestate si morcovul taiat rondele, acoperim cu apa,punem condimentele si setam functia Boil pentru 30 minute.


Intre timp verificam sa nu se evapore apa de tot si sa se arda, se competeaza din nou cu apa cat sa acopere (pentru a fi zeama pentru galuste), pregatim galustele, amestecand ouale cu un praf de sare si faina cat cuprinde pentru a se forma o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire.


Se ia cu o lingura si se pune din compozitie in vas peste pulpele de pui, adaugam si prazul taiat rondele si pisam usturoiul, setam in continuare functia Boil si lasam 10 minute.


Inainte cu 3minute sa se termine programul, punem intr-un castron 1 lingura de faina si subtiem cu putina apa, turnam peste papricasul de pui, amestecand bine.


Cand este gata punem patrujelul tocat marunt.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu praz la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

anca_rm 1

10.07.2015, 08:09

foarte bunnnn

Bya Ralu 1

10.07.2015, 16:32

roxana_simona 1

13.07.2015, 13:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu piept de pui si mozzarella