Paprikaș de cocoș cu paste colorate

de Panacris in Pui, 6 Mar 2014 | 2393 vizualizari

 

Un fel doi super sățios;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de cocoș 2 bucăți,
  • aripi de cocoș 2 bucăți,
  • piept de cocoș,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin,
  • zacuscă Panacris 3-4 linguri,
  • paste colorate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikaș de cocoș cu paste colorate:

Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la înăbușit, împreună cu carnea de cocoș, timp de 15 minute la foc mic, acoperit. Apoi se adaugă cca. 2000 ml apă rece, se asezonează de sare, piper și mirodenii și se lasă la fiert la foc mic, acoperit, cca. 45 de minute. Spre finalul fierberii se adaugă și zacusca, lăsându-se la gătit încă 10 minute la foc mic, acoperit. Între timp pastele coloate se fierb a la dente;) Paprikaș-ul de cocoș se servește pe pat de paste colorate, alături de salată de sezon;) Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikaș de cocoș cu paste colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:32

Arata demential!

Lavinia 1

07.03.2014, 14:00

minunat

simona72 1

08.03.2014, 12:55

Ce bine arata si ce bun tre sa fie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sos garam masala
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut