Paprikas de pui ca la mine acasa!

de -Miti- in Pui, 23 Noi 2010 | 3364 vizualizari

 

La noi in zona este un fel de mancare foarte des intalnit si difera de la bucatar la bucatar. Asta e versiunea mea,fara faina,ca nu-mi place gustul pe care il lasa,prefer cu sos mai putin,dar mai gustos. De obicei nu pun cartofi,dar cateodata mai scap unul in paprikas.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui,curatat si taiat
  • 2 cepe,taiate felii
  • 2 catei de usturoi,taiati
  • 2 linguri paprika (boia de ardei dulce)
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 cani de apa
  • Optional: un cartof,un morcov,boia de ardei iute,smantana ptr servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de pui ca la mine acasa!:

Se prajeste puiul taiat bucati in ulei ,pana e rumenit. Se scoate din tigaie/oala si se adauga ceapa. Cand s-a rumenit se adauga si usturoiul,iar dupa un minut paprika si paste de tomate. Se adauga puiul rumenit.Nu arunca lichidul care a curs din el,ci adauga-l in oala. Se toarna apa si se lasa la foc mic cam o ora sau pana puiul e facut. Se serveste cu sau fara smantana.Noua ne place cu paste . Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puiul se poate inlocui cu patru pulpe

2

Se poate adauga si faina,care se rumeneste,dupa ce s-a prajit ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de pui ca la mine acasa!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

epurasha2bb 1

24.11.2010, 16:36

5f! bravo miti! ai starnit pofta poporului! excelent arata, cat as vrea sa-l si gust chiar acum!

nadina73 1

25.11.2010, 00:23

super mai ai si pt mine?

-Miti- 1

25.11.2010, 10:47

mai pun de-o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Valdostana de pui