Parisul in flacari

de Anamaria7 in Prajituri, 3 Oct 2010 | 34212 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

03.10.2010, 11:19

Care o fi istoria acestui nume? Cred ca ar fi interesant de aflat.

ela 1

03.10.2010, 11:24

ce de oua are....dar cred ca e bun

onuta 1

03.10.2010, 11:47

Rocsi 1

03.10.2010, 12:13

foarte frumoasa

madi_marin 1

03.10.2010, 12:15

super arata praji..... si numele e interesant....

lacrimioara 1

03.10.2010, 12:22

si eu ca miha intreb curioasa istoria acestui nume arata biine si as pofti si eu la o felie

nadina73 1

03.10.2010, 12:40

cred ca e foarte buna 5 f ,poate ne spui si istorioara ............daca o sti

La Ancuta 1

03.10.2010, 12:44

Foarte bine arata

Miha 1

03.10.2010, 13:00

Ela, are multe oua, dar e si ditai prajitura.

maria_claudia 1

03.10.2010, 13:41

adasev12 1

03.10.2010, 13:58

super nume...

silvi0ara 1

03.10.2010, 15:45

diaconta 1

03.10.2010, 16:30

in flacari o sa ardem si noi de ....pofta suuuuuuuper

sylvana 1

03.10.2010, 18:53

buuun

Anamaria7 1

04.10.2010, 01:06

hmm... am intrebat si cautat si eu in stanga si in dreapta sa aflu ... nimeni nu m-a putut lamuri. ce cred eu? ca prajitura asta are ceva stramosi in Paris unde s-a 'nascut' pentru prima oara, iar PRIMA ciocolata rasa pe deasupra era destul de onctuoasa, astfel incat fasiile duceau cu gandul la flacari IATA legenda.

nadina73 1

04.10.2010, 01:46

dia e aprinsa rau de tot nu glumai arde inima tare de tot drumu la maritat cu tine fata ca e bai mare

nadina73 1

04.10.2010, 01:47

anamaria e super oricum prajimultumim oricum

lilik 1

04.10.2010, 19:50

Adeliana 1

13.04.2012, 23:01

nu sunt o impatimita a dulciurilor dar de fiecare data cand am facut o prajitura dupa o reteta corecta si completa rezultatul a fost cel asteptat..ori in cazul retetei impartasite de tine...nervii mei au fost in flacari eu zic sa repostezi reteta completa si cu timp de coacere si alte ponturi (asta ajuta multe incepatoare)..daca iti doresti ca prajitura sa mai iasa si la altii...si eventual sa pui poze si de pe parcursul procesului...nu doar cu finalul..una peste alta poza f reusita mi-a starnit interesul sa caut o reteta care sa-mi si iasa de data asta...toate cele bune

adry88 1

18.10.2013, 17:07

foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Croque Madame/Croque Monsieur
  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inghetata cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:22

Tort racoros cu capsuni

de VI 1

ieri la 09:20

Salau si stiuca la cuptor

pe 01.06 la 20:56

Miel cu usturoi si otet balsamic

pe 01.06 la 20:30

Desert tarta cu capsuni si faina de migdale

pe 31.05 la 22:49

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cacao