Parisul in flacari

de Anamaria7 in Prajituri, 3 Oct 2010 | 41282 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

03.10.2010, 11:19

Care o fi istoria acestui nume? Cred ca ar fi interesant de aflat.

ela 1

03.10.2010, 11:24

ce de oua are....dar cred ca e bun

onuta 1

03.10.2010, 11:47

Rocsi 1

03.10.2010, 12:13

foarte frumoasa

madi_marin 1

03.10.2010, 12:15

super arata praji..... si numele e interesant....

lacrimioara 1

03.10.2010, 12:22

si eu ca miha intreb curioasa istoria acestui nume arata biine si as pofti si eu la o felie

nadina73 1

03.10.2010, 12:40

cred ca e foarte buna 5 f ,poate ne spui si istorioara ............daca o sti

La Ancuta 1

03.10.2010, 12:44

Foarte bine arata

Miha 1

03.10.2010, 13:00

Ela, are multe oua, dar e si ditai prajitura.

maria_claudia 1

03.10.2010, 13:41

adasev12 1

03.10.2010, 13:58

super nume...

silvi0ara 1

03.10.2010, 15:45

diaconta 1

03.10.2010, 16:30

in flacari o sa ardem si noi de ....pofta suuuuuuuper

sylvana 1

03.10.2010, 18:53

buuun

Anamaria7 1

04.10.2010, 01:06

hmm... am intrebat si cautat si eu in stanga si in dreapta sa aflu ... nimeni nu m-a putut lamuri. ce cred eu? ca prajitura asta are ceva stramosi in Paris unde s-a 'nascut' pentru prima oara, iar PRIMA ciocolata rasa pe deasupra era destul de onctuoasa, astfel incat fasiile duceau cu gandul la flacari IATA legenda.

nadina73 1

04.10.2010, 01:46

dia e aprinsa rau de tot nu glumai arde inima tare de tot drumu la maritat cu tine fata ca e bai mare

nadina73 1

04.10.2010, 01:47

anamaria e super oricum prajimultumim oricum

lilik 1

04.10.2010, 19:50

Adeliana 1

13.04.2012, 23:01

nu sunt o impatimita a dulciurilor dar de fiecare data cand am facut o prajitura dupa o reteta corecta si completa rezultatul a fost cel asteptat..ori in cazul retetei impartasite de tine...nervii mei au fost in flacari eu zic sa repostezi reteta completa si cu timp de coacere si alte ponturi (asta ajuta multe incepatoare)..daca iti doresti ca prajitura sa mai iasa si la altii...si eventual sa pui poze si de pe parcursul procesului...nu doar cu finalul..una peste alta poza f reusita mi-a starnit interesul sa caut o reteta care sa-mi si iasa de data asta...toate cele bune

adry88 1

18.10.2013, 17:07

foarte buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni