Pasca cu branza si stafide

de deyutzky in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 9676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de cozonac ( http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-32048.html)
  • 1 ou pt uns
  • Crema de branza:
  • 500 gr branza dulce
  • 2 oua intregi
  • o cescuta de zahar
  • esenta de lamaie
  • o mana de stafide
  • 1 varf de cutit de sare
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Se procedeaza ca si la pasca cu ciocolata...difera doar crema.

Intindem o foaie din aluat, ungem o tava rotunda cu unt/margarina.

In tava punem foaia de aluat.

Pregatim crema: 

Ouale le frecam bine cu cescuta de zahar.

Intr-un bol punem branza, stafidele, sarea, esenta de lamaie, faina si la sfarsit ouale batute cu zaharul si amestecam bine.

Crema obtinuta se pune peste aluatul din tava.

Se orneaza pasca cu fasii de aluat (dupa preferinte).

Se bate oul ramas si se ung fasiile de aluat si marginile.

Se da la cuptor pt 45 de min la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat