Guguluf Aromat

de mimmi in Dulciuri, 1 Apr 2013 | 847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaja de la o lamaie
  • coaja de la o portocala
  • 200 g unt
  • oua
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 linguri lichior- eu am pus whiskey
  • 150 g zahar
  • fulgi de ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf Aromat:

Intr-un bol mixam ouale,untul si zaharul. Adaugam frisca lichida,lichiorul,coaja rasa si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam fulgi de ciocolata,amestecam si turnam compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam checul la cuptor pentru cca 40 de minute,pana se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea. Il pudram cu zahar si il servim.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf Aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

laura_n 1

02.04.2013, 11:03

ce pufos a iesit

shoarecmic 1

04.04.2013, 10:07

de cate oua este nevoie?

Gabica 1

03.05.2013, 22:49

Si totusi, cate oua se pun???

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu nuci, stafide si rahat