Pasca fara aluat

de rivka in Prajituri, 14 Apr 2010 | 10237 vizualizari

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 15:07

ce frumos ti-a crescut

rivka 1

14.04.2010, 15:24

da ce buna eeeeeeeeeeeeee!

nadina73 1

14.04.2010, 15:28

foarte buna cu siguranta dar ce e kwarkul rivka de unde il iei?super nota 10 de la mine

rivka 1

14.04.2010, 15:40

draga tu pui branza de vaci io nu gasesc numa kwark aici care e tot o branza de vaci dar macinata mai fin asa, nu asa grauntoasa...dar tu fac cu branza de vaci normala de aia de care stim noi din romania daca ai de unde procura acolo la voi.

sambata fac clatitele cu urda , abia astept!

Miha 1

14.04.2010, 15:54

O fac si eu, m-ai convins. Cand cumpar branza.

rivka 1

14.04.2010, 16:04

haha trebuie sa o ascund altfel o termin azi ....e buna rau , sa o faci musai

ela 1

14.04.2010, 16:10

vreau si eu,si euuuuuu

rivka 1

14.04.2010, 16:17

miha dupa cum vezi eu am pus doar 200 grame zahar , mi sa parut cam mult 500 in reteta brandusei, acum dupa gust....cum va place mie sincer mi se pare su-fi-cient de dulce asa.

nadina73 1

14.04.2010, 17:11

ok rivka trebuie incercata ,am pus la favorite ,o sa incerc daca tot o lauzi atata cu siguranta e foarte buna

Bucataras Medi 1

14.04.2010, 17:23

ce frumos arata....................

Brindusa 1

14.04.2010, 17:43

iamyyyyyy. Ma bucur ca ti-a placut ideea.

Rocsi 1

14.04.2010, 18:37

pare tare pufos

BuburuzaBubu 1

05.04.2012, 17:58

yaaaamy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert malai ardelenesc