adaptare dupa reteta brandusei, foarteee buna.
Kwarkul, branza si galbenusurile, zaharul si grisul si zaharul vanilat se amesteca bine intr-un castron.
Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus.
Compozitia se toarna in tava pe hartia de copt si se da la cuptorul incalzit la cca 200 grade cca 1 ora pana prinde crusta.
Se scoate se lasa sa se raceasca si se taie felii.
Este extraordinar de bun eu l-am taiat inca cald nu am mai avut rabdare, nu te mai poti opri din mancat asta e chiar periculoasa reteta asta, merci brandusa :)
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro