Pasca fara aluat

de rivka in Prajituri, 14 Apr 2010 | 7897 vizualizari

 

adaptare dupa reteta brandusei, foarteee buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Kwark
  • 250 grame branza dulce de intins pe paine(gen philadelphia)
  • 200 grame zahar brun
  • 5 linguri gris
  • 1 pliculetz zahar vanilat
  • 8 oua
  • hartie de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Kwarkul, branza si galbenusurile, zaharul si grisul si zaharul vanilat se amesteca bine intr-un castron.

Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus.

Compozitia se toarna in tava pe hartia de copt si se da la cuptorul incalzit la cca 200 grade cca 1 ora pana prinde crusta.

Se scoate se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Este extraordinar de bun eu l-am taiat inca cald nu am mai avut rabdare, nu te mai poti opri  din mancat asta e chiar periculoasa reteta asta, merci brandusa :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Brindusa 1

14.04.2010, 17:43

iamyyyyyy. Ma bucur ca ti-a placut ideea.

Rocsi 1

14.04.2010, 18:37

pare tare pufos

BuburuzaBubu 1

05.04.2012, 17:58

yaaaamy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana modificata