Pasca fara aluat

de JulyCris in Prajituri, 26 Apr 2014 | 3229 vizualizari

 

Chiar daca a trecut Pastele,m-am gandit sa fac o pascuta,pt ca tot mi-au mai ramas destule prin frigider. Am adaugat,am scos ingrediente ca n-am avut fix pe fix,dar oricum a iesit ceva foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • 1 iaurt gras(125 gr)
  • 150 gr zahar
  • 50 gr ciocolata alba rasa
  • 100 gr unt topit
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Mixam branza dulce cu zaharul, adaugam smantana cu iaurtul si mixam in continuare. Punem si ciocolata rasa, untul topit, amestecam. Adaugam vanilia, grisul si faina si amestecam usor. La final adaugam stafidele pe care le-am tinut aproximativ 10 minute in esenta de rom. Punem totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pt aproximativ 45-50 de minute, pana cand pasca este rumenita. Decoram cu ciocolata alba rasa. Lasam la racit si portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

26.04.2014, 20:44

Vreau o bucatica

JulyCris 1

30.04.2014, 17:10

Saru'mana!

robert_badica 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cocos si mascarpone