Prajitura "Cartof"

de Panacris in Prajituri, 24 Aug 2011 | 5291 vizualizari

 

In zilele acestea caniculare nu prea ai chef sa pornesti cuptorul pentru ceva dulce. Deschizand dulapul cu dulciuri, am descoperit o cutie de rahat si vreo doua pachete de biscuti ratacite pe acolo. A iesit un dulce foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti simplii 400 gr.
  • unt 200 gr.
  • rahat 250 gr.
  • lamaie 1 bucata
  • esenta de rom sau migdale
  • cacao 50 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Cartof":

Biscutiii se toaca marunt, (eu am folosit razatoarea minune de la Moulinex!). Se adauga untul topit. Rahatul si lamaia cu coaja cu tot se rad si ele marunt. (Eventual se poate folosi masina de tocat de carne!!!). Se omogenizeaza toate ingredientele, se adauga dupa gust esenta de rom sau migdale si cacao. Din compozitia obtinuta se ia cate o bucata, care se rotunjeste in palma, se da forma unui cartof si se tavaleste prin pudra de cacao. Se poate pune in mijlocul fiecarui cartof si cate o visina din visinata sau dulceata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Cartof"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

24.08.2011, 20:27

imi plac

jolygina 1

24.08.2011, 21:24

LUK 1

25.08.2011, 08:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca