Prajitura "Cartof"

de Panacris in Prajituri, 24 Aug 2011 | 5996 vizualizari

 

In zilele acestea caniculare nu prea ai chef sa pornesti cuptorul pentru ceva dulce. Deschizand dulapul cu dulciuri, am descoperit o cutie de rahat si vreo doua pachete de biscuti ratacite pe acolo. A iesit un dulce foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti simplii 400 gr.
  • unt 200 gr.
  • rahat 250 gr.
  • lamaie 1 bucata
  • esenta de rom sau migdale
  • cacao 50 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Cartof":

Biscutiii se toaca marunt, (eu am folosit razatoarea minune de la Moulinex!). Se adauga untul topit. Rahatul si lamaia cu coaja cu tot se rad si ele marunt. (Eventual se poate folosi masina de tocat de carne!!!). Se omogenizeaza toate ingredientele, se adauga dupa gust esenta de rom sau migdale si cacao. Din compozitia obtinuta se ia cate o bucata, care se rotunjeste in palma, se da forma unui cartof si se tavaleste prin pudra de cacao. Se poate pune in mijlocul fiecarui cartof si cate o visina din visinata sau dulceata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Cartof"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

24.08.2011, 20:27

imi plac

jolygina 1

24.08.2011, 21:24

LUK 1

25.08.2011, 08:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta