Pasca fara aluat a la Jamila

de Bya Ralu in Dulciuri, 4 Mai 2013 | 5883 vizualizari

 

Nu am putut rezista tentatiei!Mi-a placut mult reteta jamilei http://www.bucataras.ro/retete/pasca-fara-aluat-reteta-video-43965.html este foarte foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de branza de vaci delaco
  • 6 oua
  • 1-2 linguri de stafide
  • esenta de rom,migdale si vanilie
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • 200 g smantana
  • 4 linguri faina/4 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat a la Jamila:

Intr-un castron se pun ouale si zaharul, se bat timp de 3-5 minute, adaugam si esenta de vanilie.


Untul trebuie sa fie la temperatura camerei, se bate cu un mixer impreuna cu branza. Crema formata se pune peste oua.


Se amesteca totul bine si se adauga faina impreuna cu grisul si stafidele care se lasa in prealabil in esenta de rom si migdale (circa 10 minute). Se adauga si smantana.


Intr-o tava rotunda se pune ulei, se intinde peste tot, dupa care adaugam faina ca sa tapetam tava.


Se adauga compozitia in cuptorul preincalzit, se lasa circa 60 minute in functie de cum se rumeneste si de cuptorul fiecaruia.


Cand e gata, se lasa putin la racit, se scoate fundul tavii (daca este detasabila) si se lasa sa se raceasca complet. Doar cand e rece incepem sa o taiem si presaram cocos colorat deasupra.

 

TIPS-URI

1

Stafidele se lasa la inmuiat in esente pentru a le oferii o savoare mai buna.

2

Pentru a nu se lipii de tava se poate pune hartie de copt,iar atunci nu o mai tapetam cu ulei si faina.

3

Se verifica daca este gata cu o scobiroare(daca nu se lipeste este gata).

4

Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat a la Jamila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

05.05.2013, 10:37

sabiradu 1

05.05.2013, 21:56

Si eu am facut reteta ei si a fost exceptionala de buna ,grozava delicioasa !!!!Si a ta arata super fain .

Bya Ralu 1

06.05.2013, 11:56

multumesc sabi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu umplutura de branza cremoasa