Pasca fara aluat a la Jamila

de Bya Ralu in Dulciuri, 4 Mai 2013 | 9697 vizualizari

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

04.05.2013, 21:43

eduard
tab1ta

Bya Ralu 1

04.05.2013, 21:43

gabyztu multu

scortisoara 1

04.05.2013, 21:43

Buna de tot! Paste fericiiiit!

Bya Ralu 1

04.05.2013, 21:45

multumesc!Paste fericit si tie draguta

laura_n 1

04.05.2013, 21:58

ce frumos a iesit

babi5 1

04.05.2013, 22:04

Asta-i prajitura lui Bahmu :

Sim0na 1

04.05.2013, 22:22

O pasca tare buna!!!

Bya Ralu 1

04.05.2013, 22:38

multu laurita

Bya Ralu 1

04.05.2013, 22:38

babi nu stiu despre ce e vorba)

Bya Ralu 1

04.05.2013, 22:38

simona multumesc!paste fericit

MonaMimi 1

04.05.2013, 23:45

Bya Ralu 1

05.05.2013, 10:37

sabiradu 1

05.05.2013, 21:56

Si eu am facut reteta ei si a fost exceptionala de buna ,grozava delicioasa !!!!Si a ta arata super fain .

Bya Ralu 1

06.05.2013, 11:56

multumesc sabi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasca moldoveneasca cu branza si stafide