Pasca napoletana

de Poliana in Dulciuri, 3 Mai 2013 | 9481 vizualizari

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

03.05.2013, 09:39

Lavinia 1

03.05.2013, 09:41

foarte buna

kukibella 1

03.05.2013, 09:41

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2013, 09:43

Ce frumoasa este!

simona72 1

03.05.2013, 09:46

Minunata!!!

_Alina_ 1

03.05.2013, 09:49

Grozava!

Bya Ralu 1

03.05.2013, 09:54

ce bine arata!

Lau 1

03.05.2013, 09:57

place

sebirizescu 1

03.05.2013, 10:03

buna

gaby_gabytza 1

03.05.2013, 10:12

super

angyb 1

03.05.2013, 10:18

Satisfyyourcravings 1

03.05.2013, 10:36

O minunăție!

laura_n 1

03.05.2013, 10:39

minunata

RuxyRux 1

03.05.2013, 10:45

Splendida! Si mie imi place mult sa o prepar cu aluat de tarta...e mai multa umplutura exact pe gustul meu...in ultima perioada tot asa am preferat sa o fac cu mai putin aluat!Arata senzational!

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 10:48

Foarte bine arata

Rocsi 1

03.05.2013, 11:08

Imi si imaginez cat de buna este

Alina26 1

03.05.2013, 11:39

arata foarte bine!!!imi place!!!

Bunica 1

03.05.2013, 11:48

Delicioasa!

Sim0na 1

03.05.2013, 12:02

Tare mult imi place pasca, in orice varianta! Pna acum nu cred ca am mancat in varianta asta..

ianculubita 1

03.05.2013, 12:58

mena29 1

03.05.2013, 13:18

Minunata!

Anett 1

03.05.2013, 13:59

fantastic!

mirela0911 1

03.05.2013, 14:35

excelenta!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

03.05.2013, 15:07

Frumos, frumos!

Poliana 1

03.05.2013, 19:46

Multumesc, multumesc mult!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasca traditionala (aluat facut la masina de paine)