Pasta de ardei cu rosii

de Laly in Bulion, 30 Aug 2012 | 15010 vizualizari

COMENTARII (56)

T I M E A 1

30.08.2012, 19:32

Merisor 1

30.08.2012, 19:35

bravo!!! si eu folosesc aspirina, dar ultima data fiind la tara am pus conservant ca mi-a lipsit aspirina.

T I M E A 1

30.08.2012, 19:38

si mama mi-a zis sa pun aspirina si nu am ascultat de ea vad eu cum se tine. Stiu ca are ea de toate la o adica

MotanLaOale 1

30.08.2012, 19:43

gaby_duceag 1

30.08.2012, 19:45

ce de-a paste preparati voi. eu o sa pun in macare pasta de...pix )))))

Panacris 1

30.08.2012, 19:48

Gaby, buna si aia decat deloc

Panacris 1

30.08.2012, 19:50

Buna aspirina si conservantul, dar eu unori cand nu sunt prea sigura ca tine bine o conserva sa compot pun salicil (se gaseste doar in Ungaria, sau in zonele limitrofe), de fapt cred ca e tot un fel de aspirina

Merisor 1

30.08.2012, 19:51

Gaby si vei obtine o mancare colorata, vezi sa iei paste de toate culorile

gaby_duceag 1

30.08.2012, 19:53

))))))))))))

gaby_duceag 1

30.08.2012, 19:53

Sau pasta de dinti...))))))

Merisor 1

30.08.2012, 19:55

si mai buna ideea, nu te mai speli pe dinti, se spala singuri cand mananci.

Laly 1

30.08.2012, 20:18

Timea pup

Laly 1

30.08.2012, 20:18

Merisor nimic nu mi s-a stricat la ce am pus aspirina

Laly 1

30.08.2012, 20:18

Motanel

Laly 1

30.08.2012, 20:19

Gabyta este buna si aia,Da cum zice Merisor sa iei din toate culorile

Laly 1

30.08.2012, 20:19

Cris

gaby_duceag 1

30.08.2012, 20:19

ne, ne, tre' sa fac si io.

Laly 1

30.08.2012, 20:20

Cris salicil pune matusa mea este un fel de conservant

Laly 1

30.08.2012, 20:21

Gabyta vin eu si te ajut,nu-i bai,sa vezi ce repede terminam

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:22

merge și fără aspirină

Laly 1

30.08.2012, 20:26

Mihaela asa este,da sa fiu sigura ca tine toata iarna pun aspirina,in plus este si sanatoasa

Rocsi 1

30.08.2012, 20:39

Imi place sa folosesc paste din astea in mancaruri ca da un gust deosebit!

Lau 1

30.08.2012, 20:48

bravo

Cris2711 1

30.08.2012, 20:48

foarte buna

Valclaudia 1

30.08.2012, 21:08

sunt foarte bune conservele la iarna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa