Pasta de ardei cu rosii

de Laly in Bulion, 30 Aug 2012 | 11736 vizualizari

 

Si daca tot vine toamna cu pasi repezi,am zis sa ma gaseasca cu camara plina.

 

INGREDIENTE

  • 20 de ardei capia rosii
  • 2 kg rosii
  • sare dupa gust
  • 1 aspirina la 1 kg de lichid
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei cu rosii:

Spalam ardeii si rosiile.Punem o oala cu apa la foc .Punem rosiile cateva minute,apoi le curatam de pielite.Eu le-am dat prin blender,apoi le-am trecut prin strecuratoare sa ramana numai sucul.Cine doreste le poate da prin masina de separat rosii,dar mie mi se pare mai complicat asa si o munca mai mare.A mers mai usor asa date prin blender.Deci cum spuneam,ardeii spalati si curatati de cotoare se dau prin masina de tocat.Intr-o oala mare punem ardeii si sucul de rosii.Lasam sa fiarba la foc mic (sa nu se lipeasca) pana ajunge la consistenta dorita.Eu am bagat blenderul si am facut o pasta gen bulion.Cine doreste poate lasa pasta asa cum este.Adaugam sare dupa gust,eu nu pun foarte multa sare.Punem intr-un castronel atatea aspirine cati litri de suc avem.Punem din lichid si lasam sa se topeasca aspirina,apoi punem aspirina cu sucul peste toata cantitatea de pasta.Punem bulionul in borcanele sau in sticle curate si uscate.Punem capacul si depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

Laly 1

04.09.2012, 22:40

Simo esti o duuulce

Laly 1

04.09.2012, 22:41

Iri pupici

Laly 1

04.09.2012, 22:41

Mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat (2)