Pasta de ardei cu rosii

de Laly in Bulion, 30 Aug 2012 | 9149 vizualizari

 

Si daca tot vine toamna cu pasi repezi,am zis sa ma gaseasca cu camara plina.

 

INGREDIENTE

  • 20 de ardei capia rosii
  • 2 kg rosii
  • sare dupa gust
  • 1 aspirina la 1 kg de lichid
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei cu rosii:

Spalam ardeii si rosiile.Punem o oala cu apa la foc .Punem rosiile cateva minute,apoi le curatam de pielite.Eu le-am dat prin blender,apoi le-am trecut prin strecuratoare sa ramana numai sucul.Cine doreste le poate da prin masina de separat rosii,dar mie mi se pare mai complicat asa si o munca mai mare.A mers mai usor asa date prin blender.Deci cum spuneam,ardeii spalati si curatati de cotoare se dau prin masina de tocat.Intr-o oala mare punem ardeii si sucul de rosii.Lasam sa fiarba la foc mic (sa nu se lipeasca) pana ajunge la consistenta dorita.Eu am bagat blenderul si am facut o pasta gen bulion.Cine doreste poate lasa pasta asa cum este.Adaugam sare dupa gust,eu nu pun foarte multa sare.Punem intr-un castronel atatea aspirine cati litri de suc avem.Punem din lichid si lasam sa se topeasca aspirina,apoi punem aspirina cu sucul peste toata cantitatea de pasta.Punem bulionul in borcanele sau in sticle curate si uscate.Punem capacul si depozitam in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

Laly 1

04.09.2012, 22:40

Simo esti o duuulce

Laly 1

04.09.2012, 22:41

Iri pupici

Laly 1

04.09.2012, 22:41

Mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat (2)