Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Prima data am facut doar dintr-o bucata insa a trebuit sa fac urmatoarea zi din nou deoarece a disparut rapid.Este atat de usor de facut si atat de gustoasa.
Avocado trebuie sa fie foarte bine copt, eu le-am cumparat putin mai tari si a trebuit sa am rabdare sa se coaca bine insa am rezolvat repede, am mai citit pe diferite site-uri ca grabim coacerea fructului de avocado daca-l bagam intr-o punga de hartie, alaturi de 1/2 mar. Asa am facut si eu. Urmatoarea data l-am lasat doar in camara fara punga, fara mar si tot asa repede s-a copt.
Taiem pe lung fructul, ii scoatem samburele si cu o lingura sau lingurita scoatem miezul intr-un bol si-l zdrobim bine cu o furculita sau il punem in blender si-l pasam. Eu l-am facut in ambele variante insa pe viitor ma voi folosi de prima varianta, ne-a placut mai mult.
Taiem rosia cuburi mici si o amestecam cu avocado, adaugam uleiul de masline, sucul de lamaie, usturoiul ras pe razatoarea mica si sarea.
Gata, prajim o felie de paine in prajitor si ungem cu minunea asta. Este delicioasa. La Lena pe site m-am inspirat.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult