Pasta de branza cu somon

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2014 | 1884 vizualizari

 

Este un aperitiv deosebit , dar se poate servi la micul dejun foarte bine . Sanatos si gustos .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci
  • 50 gr somon afumat
  • sare
  • 1 linguri boia
  • o ceapa mica
  • 3 linguri smantana dulce
  • 150 gr seminte( floarea soarelui, susan, nuca, mac ) sau verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu somon:

Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica .


Branza o punem intr-un bol si cu ajutorul unui blender o facem pasta fina . Acum putem adauga ceapa razuita, smantana , sare dupa gust si boia . Boiaua ii va da culoare .


Somunul afumat il feliem in cubulete mici sau fasiii mici si subtiri .


Amestecam bine .


O dam putin la frigider si intre timp pregatim o farfurie cu seminte .


Din compozitie luam cu o lingurita mica si facem bilute cu mainile. Fiecare bila o vom da prin seminte si o asezam pe platou .


Procedam la fel pana terminam toata compozitia .




 

TIPS-URI

1

Se poate folosii orice fel de seminte doriti , sau se pot combina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

anca_rm 1

27.02.2014, 14:03

Bunica

anca_rm 1

27.02.2014, 14:04

Laura nu stiu, eu fac de cate ori ma loveste cate un dor de ceva

Satisfyyourcravings 1

27.02.2014, 17:29

Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza