Rondele cu bacon si cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 3772 vizualizari

 

inspirata de melcisorii cu sunca ai lui Elo /yafa de aici
http://www.ardei-iute.ro/forum/mancaruri-cu-imagini/melcisori-cu-bacon

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie si jumatate de aluat congelat pentru foietaj
  • 2 tiple cu bacon
  • 50 g cascaval
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele cu bacon si cascaval:

Se decongeleaza aluatul si se intinde pe masa de lucru.Se aseaza una langa alata feliile lungi de bacon pana ce acoperim toata suprafata de aluat, apoi radem cascavalul si-l presaram deasupra Baconului.Rulam foaia de aluat strans si taiem cu un cutiy foarte ascutit rondele subtiri.Se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc pe amblele parti, eu le-am si intors odata.Sunt excelete si calde si reci.La noi au fost apreciate si de micuti si de cei mari!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

madi_marin 1

27.04.2010, 18:22

super bune cred ca sunt....si frumusele...

micleaaugustin 1

26.05.2010, 17:52

mmmm delicios,tare bun,numai din priviri

ela 1

26.05.2010, 17:57

bine ai venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan