Chiftele de cartofi

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2013 | 11733 vizualizari

 

Din neatentie am curatat cartofi mai multi acum ce trebuia sa fac?sa-i arunc?nu ,am facut aceste chiftele care sunt foarte satioase si bune.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 oua
  • marar verde congelat si tocat
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri cu cascaval ras
  • 1 lingura cu branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • pesmet 150 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

Cartofii curatati de coaja impreuna cu ceapa curatata si taiata in cuburi mari la fel ca si cartofii se pun la fiert ca pentru piure. Cand sunt bine fierte se lasa sa se raceasca, apoi se zdrobesc cu pasatorul de piure, dar se scurg de surplusul de apa si apoi se paseaza. Se pun ouale, sare, piper, verdeata, cascavalul si branza se vor amesteca bine. Se pune ulei in tigaie si cand acesta este bine incins se pun chitelele formate si date prin pesmet. Se lasa sa se rumeneasca si se scot pe hartie absorbanta. Se pot sevi ca aperitiv sau garnitura la ce doriti.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Sim0na 1

17.01.2013, 21:33

Bunica imi facea mereu cand eram mica.. De atunci n-am mai mancat..

Cris2711 1

18.01.2013, 19:51

ce rasfatsuper arata

ryta 1

20.01.2014, 16:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si mac