Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2013 | 6279 vizualizari

 

Cu toata agitatia de sarbatori nu prea am mai avut timp de nimic...chiar daca Mosul a trecut pe la voi, vin astazi sa va ofer cate un Mos Craciun cu branzicaaa:D daca va plac mosuletii mei va rog sa-mi acordati un vot de 5 stelute incepand de maine la concursul de pe decorix ;;) http://www.decoblog.ro/2013/01/rosii-umplute-cu-crema-de-branza-mos-craciun.html (perioada de vot este 7-13 ianuarie)

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii medii
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr unt moale
  • marar
  • sare
  • piper boabe (pt. decor)
  • maioneza (pt. decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun":

Se amesteca branza (trebuie sa fie bine scursa) cu untul, se adauga mararul tocat marunt, iar apoi se pune sare dupa gust.


Se taie partea de jos a rosiilor (pt. a avea sustinere), se lasa deoparte capacelele si se scobesc cu o lingurita.


Se umple fiecare rosie cu crema de branza si se pune capacelul (pe post de caciulita).


Tot din crema de branza se fac moturile si nastureii, se pun ochisorii din boabele de piper, iar ca barba se adauga putina maioneza.


Se orneaza platoul dupa plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

06.01.2013, 19:27

Teo 1

06.01.2013, 19:38

frumoasa si grozava!chiar e ''de votat''!

mena29 1

07.01.2013, 21:38

Ce frumoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco