Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2013 | 5314 vizualizari

 

Cu toata agitatia de sarbatori nu prea am mai avut timp de nimic...chiar daca Mosul a trecut pe la voi, vin astazi sa va ofer cate un Mos Craciun cu branzicaaa:D daca va plac mosuletii mei va rog sa-mi acordati un vot de 5 stelute incepand de maine la concursul de pe decorix ;;) http://www.decoblog.ro/2013/01/rosii-umplute-cu-crema-de-branza-mos-craciun.html (perioada de vot este 7-13 ianuarie)

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii medii
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr unt moale
  • marar
  • sare
  • piper boabe (pt. decor)
  • maioneza (pt. decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun":

Se amesteca branza (trebuie sa fie bine scursa) cu untul, se adauga mararul tocat marunt, iar apoi se pune sare dupa gust.

Se taie partea de jos a rosiilor (pt. a avea sustinere), se lasa deoparte capacelele si se scobesc cu o lingurita.

Se umple fiecare rosie cu crema de branza si se pune capacelul (pe post de caciulita).

Tot din crema de branza se fac moturile si nastureii, se pun ochisorii din boabele de piper, iar ca barba se adauga putina maioneza.

Se orneaza platoul dupa plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"-0
Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"-1
Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"-2

COMENTARII (27)

mamaieelena

mamaieelena 1

06.01.2013, 19:27

Teo

Teo 1

06.01.2013, 19:38

frumoasa si grozava!chiar e ''de votat''!

mena29

mena29 1

07.01.2013, 21:38

Ce frumoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!