Pasta de brocoli cu maioneza.

de naomy in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 7797 vizualizari

 

O minunatie de aperitiv ,care nu necesita mult timp:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr  brocoli
  • 150  maioneza
  • un firicel de patrunjel taiat marunt
  • o lingura de ulei masline
  • o lingurita sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de brocoli cu maioneza.:

Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline si se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn dupa care, se  adauga usturoiul si patrunjelul taiat marunt ,se freaca bine pana se formeza o pasta fina si il amestecam cu maioneza si sare dupa gust.

TIPS-URI

1

eu am probat cu doua feluri de paine si  trebuie sa recunosc ca optez pt  painea integrala .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de brocoli cu maioneza." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

20.08.2011, 12:13

naomy 1

20.08.2011, 13:12

multumesc,multumesc ,apreciez gestul .

naomy 1

20.08.2011, 13:20

draga onesta ,doresc sa te informez privitor la brocoli este foarte bogat in vitamina C,A,are fibra,acid folic,calciu,fier, potasiu si ajuta in prevenirea cancerul de san ...sfatul meu este sa nu mai sta pe ganduri pur si simplu e sanatate curata

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval