Pasta de brocoli cu maioneza.

de naomy in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 6171 vizualizari

 

O minunatie de aperitiv ,care nu necesita mult timp:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr  brocoli
  • 150  maioneza
  • un firicel de patrunjel taiat marunt
  • o lingura de ulei masline
  • o lingurita sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de brocoli cu maioneza.:

Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline si se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn dupa care, se adauga usturoiul si patrunjelul taiat marunt ,se freaca bine pana se formeza o pasta fina si il amestecam cu maioneza si sare dupa gust.

TIPS-URI

1

eu am probat cu doua feluri de paine si  trebuie sa recunosc ca optez pt  painea integrala .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de brocoli cu maioneza." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ina 1

20.08.2011, 12:13

naomy 1

20.08.2011, 13:12

multumesc,multumesc ,apreciez gestul .

naomy 1

20.08.2011, 13:20

draga onesta ,doresc sa te informez privitor la brocoli este foarte bogat in vitamina C,A,are fibra,acid folic,calciu,fier, potasiu si ajuta in prevenirea cancerul de san ...sfatul meu este sa nu mai sta pe ganduri pur si simplu e sanatate curata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Placinte la tigaie cu cas si marar verde