Pasta de brocoli cu maioneza.

de naomy in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 4861 vizualizari

 

O minunatie de aperitiv ,care nu necesita mult timp:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr  brocoli
  • 150  maioneza
  • un firicel de patrunjel taiat marunt
  • o lingura de ulei masline
  • o lingurita sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de brocoli cu maioneza.:

Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline si se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn dupa care, se adauga usturoiul si patrunjelul taiat marunt ,se freaca bine pana se formeza o pasta fina si il amestecam cu maioneza si sare dupa gust.

 

TIPS-URI

1

eu am probat cu doua feluri de paine si  trebuie sa recunosc ca optez pt  painea integrala .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de brocoli cu maioneza." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ina 1

20.08.2011, 12:13

naomy 1

20.08.2011, 13:12

multumesc,multumesc ,apreciez gestul .

naomy 1

20.08.2011, 13:20

draga onesta ,doresc sa te informez privitor la brocoli este foarte bogat in vitamina C,A,are fibra,acid folic,calciu,fier, potasiu si ajuta in prevenirea cancerul de san ...sfatul meu este sa nu mai sta pe ganduri pur si simplu e sanatate curata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata