Pasta de conopida by Lia

de silvi0ara in Salate, 10 Noi 2010 | 1888 vizualizari

 

Mi-a placut mult reteta Liei,asa ca am facut si eu,dar cu mici modificari.Mersi mult de reteta.

 

INGREDIENTE

 

  • 1 conpoida mai mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura marar proaspat tocat
  • 2 linguri maioneza soia
  • 2 linguri iaurt
  • sare si piper alb

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida by Lia:

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs. Cand s-a racit bine pisam conopida, adaugam usturoiul pisat, maioneza, iaurtul si mararul tocat fin, asezonam cu sare si piper si omogenizam totul . Se serveste pe felii de paine prajita. 

 

COMENTARII (12)

kamy

kamy 1

10.11.2010, 15:28

5f

Laly

Laly 1

10.11.2010, 21:50

Buuuuna

nadina73

nadina73 1

14.11.2010, 11:29

mama ce bine arata 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!