Pasta de ghimbir cu usturoi

de elucubratiiculinare in Sosuri, 3 Iul 2014 | 1886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ghimbir,
  • 3 catei de usturoi,
  • 30 ml apa,
  • 1/4 lingurita sare,
  • 1/2 lingurita otet.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ghimbir cu usturoi:

Se curata ghimbirul de coaja si se taie in bucati mai mici. Se pune in robotul de bucatarie impreuna cu cateii de usturoi si apa si se mixeaza timp de 5 minute. Trebuie sa avem o pasta cat mai fina. Adaugam otetul si sarea si amestecam bine.


Se foloseste in general la peste si pasare, dar asta nu inseamna ca nu se poate folosi si la alte bunatati. Se pastreaza in frigider. Atentie ca pisca!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ghimbir cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

anca_rm 1

03.07.2014, 09:49

imi place ghimbirul, dar in aceasta varianta nu l-am folosit ...am sa incerc

Ela68 1

03.07.2014, 10:52

mi se pare cea mai tare chestie auzita in ultima perioada. la favorite direct.

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chutney de struguri si ceapa