Pasta de ghimbir cu usturoi

de elucubratiiculinare in Sosuri, 3 Iul 2014 | 2223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ghimbir,
  • 3 catei de usturoi,
  • 30 ml apa,
  • 1/4 lingurita sare,
  • 1/2 lingurita otet.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ghimbir cu usturoi:

Se curata ghimbirul de coaja si se taie in bucati mai mici. Se pune in robotul de bucatarie impreuna cu cateii de usturoi si apa si se mixeaza timp de 5 minute. Trebuie sa avem o pasta cat mai fina. Adaugam otetul si sarea si amestecam bine.


Se foloseste in general la peste si pasare, dar asta nu inseamna ca nu se poate folosi si la alte bunatati. Se pastreaza in frigider. Atentie ca pisca!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ghimbir cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

anca_rm 1

03.07.2014, 09:49

imi place ghimbirul, dar in aceasta varianta nu l-am folosit ...am sa incerc

Ela68 1

03.07.2014, 10:52

mi se pare cea mai tare chestie auzita in ultima perioada. la favorite direct.

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Pesto Panacris