Pasta de gogosari

de alexandrinapop in Conserve, 26 Aug 2011 | 7044 vizualizari

 

E extraordinar de buna se poate consuma in diverse mancaruri, sau in loc de ketchup.

 

INGREDIENTE

  • 12 gogosari
  • 12 ardei kapia
  • 6 ardei iuti ( sau 8 in functie de cat vreti sa fie de iute)
  • 1 telina potrivita ca marime
  • 6 rosii
  • 150 gr zahar
  • 4-5 linguri de otet ( dupa gust)
  • sare grunjoasa 1 lingura
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Se toaca ardeii kapia, gogosarii, ardeiul iute , telina, rosiile se decojesc si se toaca. Se pune pasta la foc mic , apoi se adauga zaharul, otetul si sarea. Se lasa sa fiarba pana cand scade la jumatate din cantitatea pusa la foc, apoi se pune in borcane si se da dust uscat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Ina 1

24.02.2013, 22:11

multi ani fericiti!

MIUTA 1

24.02.2014, 10:55

La multi ani

Alexandra Burz 1

24.02.2014, 22:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida in propria saramura