Pastă de gogoşari

de diaconta in Conserve, 20 Sep 2011 | 4494 vizualizari

 

O reteta primita de la nasa mea.O pasta de gogosari care se foloseste pentru mancaruri.E destul de condimentata,asta bineinteles in functie si de cat de iuti sunt ardeii ....iuti.

 

INGREDIENTE

  • 30 de gogosari de marime medie
  • 2-3 ardei iuti
  • o telina mare
  • 250 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • un litru suc de rosii
  • sare,piper,foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastă de gogoşari:

Gogosarii si ardeiul iute se macina.Telina se da pe razatoarea cu ochiuri mici sau se macina si ea.Intr-o cratita se incinge uleiul si se pun gogosarii la prajit,dupa ce in prealabil am scurs intr-un vas zeama lasata.Adaugam apoi si telina,ardeiul iute.Le mai prajim putin impreuna,apoi punem si zeama de la gogosari,sucul de rosii,zaharul,sare,piper,foi de dafin si punem vasul in cuptor pentru doua ore.Mai amestecam din cand in cand sa nu se lege de vas,macar ca in cuptor nu prea se intampla asta.


Se pune pasta in borcane asa fierbinte,se inchid borcanele si se acopera cu o patura sa stea "la cald" cateva ore


Sa aveti o iarna cu camarile pline!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastă de gogoşari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 17:55

un borcan este pentru mine,da?..................

diaconta 1

27.09.2011, 19:28

Bineinteles Doamna Maria,mai ales ca mama a facut-o

Panacris 1

30.08.2013, 13:21

De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari