Pasta de legume la borcan

de cristeena20 in Sosuri, 2 Mai 2014 | 5547 vizualizari

 

un mix de legume si zarzavaturi pe care eu il folosesc la mancaruri (tocanite, ciorbe, gulasuri, etc)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • putin praz
  • ardei gras rosu si verde
  • 1 morcov mare
  • patrunjel
  • frunza de telina
  • putina radacina de telina
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de legume la borcan:

Legumele se curata si se tau cuburi si le punem toate in tocatorul de la robot. Mixam bine pana legumele devin maruntite. Amestecam cu sare si ulei de masline.

Punem intr-un borcan curat si dam la frigider, avand grija sa fie bine inchis.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de legume la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

cristeena20 1

03.05.2014, 14:18

Multumesc frumos!!! e doar ceva practic in bucatarie cand vrem sa dam mai multa savoare la mancare..

MIUTA 1

03.05.2014, 18:59

Rocsi 1

03.05.2014, 19:38

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ketchup picant