Pasta de zahar

de alice_ciobanu in Dulciuri, 14 Dec 2011 | 11157 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

14.12.2011, 16:40

place

Lau 1

14.12.2011, 18:00

cam greu de facut

RuxyRux 1

14.12.2011, 18:04

genial...multumesc...am pus la favo

Rocsi 1

14.12.2011, 21:04

bravo..eu inca nu m-am incumetat,dar urmeaza

danamatei 1

14.12.2011, 21:44

Multumesc pentru reteta Alice, chiar asta cautam.

corina241 1

14.12.2011, 21:47

Ruxy,nu pot sa cred ca nu ai facut pana acum ...si eu asteptam demult o reteta detaliata pentru pasta de zahar ...a trecut-o la favorite cu frica parca sa n-o pierd

alice_ciobanu 1

14.12.2011, 23:02

va sfatuiesc sa o incercati. functioneaza!
tortuletul meu printesa si alte citeva pe care nu le-am postat inca sunt facute cu pasta de zahar dupa reteta asta. se lucreaza foarte bine...ca o platilina.
ideea de baza este sa cantaritiexact toate ingredientele.
si sa folositi zahar pudra de buna calitate, foarte fin, eventual cernut inainte de a-l folosi!
am reteta de la dna Viorica Dinu, cea care face minunatii cu pasta asta!

MotanLaOale 1

14.12.2011, 23:08

Mitinita 1

14.12.2011, 23:44

o sa o incerc si eu ca imediat incepe sezonul sarbatoritilor la noi. Eu am facut cu lapte praf,dar acolo e greu ca nu ai cantitati,pui dupa ochi.

kamy 1

15.12.2011, 13:34

trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa o incerc si eu

alice_ciobanu 1

15.12.2011, 15:21

nu e atat de greu pe cat pare. serios!
iar mitinito..am vazut eu ce maestrie ai tu..sigur faci niste figurine...eu zic sa inceracti!

danamatei 1

16.12.2011, 14:14

Aseara am facut-o. Foarte buna, am injumatatit reteta. A iesit super ms

Ubulika 1

16.12.2011, 14:22

foarte interesant...si eu vreau sa fac)

alice_ciobanu 1

16.12.2011, 15:40

danamatei...ma bucur ca a iesit ok!


jumate din cantitate ajunge pt un tortulet obisnuit, dar nu cred ca mai ramane suficient pt brizbrizuri

danamatei 1

16.12.2011, 22:46

Am imbracat un tort cat o tava obisnuita de aragaz...fara alte brizbrizuri. A iesit super, eu l-am facut albastru

alice_ciobanu 1

17.12.2011, 16:08

danamatei super! bun des tiut. nu stiam exact cat iese din juma' de compozitie. eu fac o reteta intreaga si folosesc cat am nevoie, ce ramine invelesc in folie si bag la frigider. tine f mult. apoi cand am nevoie scot si las 2-3 ore la temp camerei dupa acre ma apuc de modelat.

o data mi-au ramas niste stelute si bulinute, mingiute...si le-am pus intr-o cuite de plastic in frigider...dupa vreo doua saptamni am incercat sa vad cum erau...meyyy...e nebunie...mult mai bune decat brizbrisurie proaspete, adilk lucrate de pe o zi de pe alta...astea cum se intaresc ...devin ca fondantul de bun...
aoleu..cat am mai povestit

anomisana 1

25.01.2012, 11:11

Am încercat şi eu reţeta asta, luată direct de la sursă, dar am înlocuit uleiul de palmier cu unt. A ieşit foarte bună.

alice_ciobanu 1

08.02.2012, 14:15

anomisana, ma bucur!

diaconta 1

27.06.2012, 16:02

am primit si eu niste pasta de zahar de la nasa mea de ceva vreme.acum s-a ivit ocazia s-o folosesc pentru un tort.nu prea mai aveam sperante,dar am scos o bucatica si dupa ce s-a inmuiat s-a modelat foarte fain,macar ca nu prea am eu talent la ornamente din pasta
acuma cam am emotii cand o sa acopar tortul,sper sa nu-l stric mai ales ca e un tort pe comanda,n-as vrea sa ma fac de ras

alice_ciobanu 1

29.06.2012, 12:18

acum am vazuyt ca ai scris aici Dia...am fost tare absenta...treaba multa in casa...santier..in fine...
te-ai descurcat cu tortul??

ce-mi place de voi astea care lucrati pe comenzi...super !!!

diaconta 1

29.06.2012, 12:46

Alice,pentru sambata il fac.Deocamdata am facut blatul si am scapat aparatul foto de l-am terminat.O sa vad ce fac maine cu finalul deocamdata am facut doar niste ornamente.

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:36

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de zahar