Pastai cu carne

de Dya Daniela Andrei in Porc, 27 Iun 2011 | 14752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai
  • 1/2 kg carne (pulpa de porc sau cotlet)
  • 1 morcov ras
  • ceapa dupa gust (eu de obicei folosesc foarte multa)
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel si marar verde
  • condimente dupa gust (sare si piper)
  • o cutie de rosii cu usturoi
  • 1-2 cani de apa/supa de carne
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu carne:

Ceapa tocata marunt o punem la calit. Cand aceasta devine translucida, adaugam pastaile curatate si spalate si le lasam sa fiarba pentru 30 de minute (nu este necesar sa adaugam apa pentru ca vor lasa pastaile suficient pentru a fierbe). Separat rumenim carnea, impreuna cu 2-3 cepe, dupa care o punem la un loc cu pastaile, condimentam si adaugam rosiile si usturoiul taiat in felii subtiri lasand sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat.


Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

29.06.2011, 18:37

Dya Daniela Andrei 1

29.06.2011, 22:06

Lau 1

02.07.2011, 22:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu ciolan afumat