Paste alla Puttanesca

de cristeena20 in Paste, 8 Apr 2016 | 1212 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta lui Andreea Caroline :) mi-au placut mult aceste paste !

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste (eu am folosit capunti)
  • ulei de malsine
  • 5-7 fileuri de anchova
  • masline negre (un pumn)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4-5 felii de rosii uscate in ulei de malsine
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 rosii medii bine coapte
  • sare, piper, busuioc verde, oregano
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste alla Puttanesca :

- Punem pastele la fiert in apa cu sare.


- intre timp preparam sosul alla puttanesca: intr-o tigaie am pus ulei de malsine cu usturoi la incalzit si adaugam fileurile de anchova-lasam 2 minute sa se prajeasca la foc mic sia daugam apoi maslinele-lasma inca putin. Adaugam rosiile tocate marunt-eu am folosit din conserva ; pasta de rosii si la nvoie aduagam putina supa de pui sau apa fierbinte. Adaugam sare-nu multa deoarece anchovele sunt sarate. Nu uitam de rosiile uscate, tocate marunt-si lasma sa fiarba sosul pana devine omogen si bun la gust. la final adaugam busuiocul si oregano verde-daca e uscat il punem sa fiarba putin cu sosul.


-Servim cu parmezan ras deasupra.

 

TIPS-URI

1

Eu am mancat o data facute la fel, doar am adaugat sos bechamel-au fost delicioase pstele si asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste alla Puttanesca " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

cristeena20 1

08.04.2016, 23:29

Andreea Caroline 1

09.04.2016, 12:50

mihaelar63 1

09.04.2016, 14:43

De cand le-am descoperit acest sortiment de paste sunt preferatele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si tomate