Paste carbonara

de Ina in Paste, 19 Iun 2010 | 20798 vizualizari

COMENTARII (40)

Sylvia 1

20.06.2010, 13:05

Asta e una din reteta mea preferata de paste nota maxima pentru ce bunatate ai facut

mena29 1

22.06.2010, 15:08

Si eu prefer pastele CARBONARA

Ina 1

22.06.2010, 20:22

Sylvia, ma simt onorata! Mena, multumesc! Dupa cum am zis, pastele astfel preparate sunt si pe placul sotului, care altfel nu se uita la ele......

Adinacarla 1

24.06.2010, 17:45

mi-am trecut reteta la favorite s-o incerc si eu...as venii la tine la o portie dar sigur deja nu mai ai...la cat de bine arata sigur s-a terminat repede

nadina73 1

24.06.2010, 18:23

si eu si eu vreau ,dau la schimb furci primesc?

Ina 1

26.06.2010, 22:02

Adinacarla, astept sa-mi spui cum a fost

Ina 1

26.06.2010, 22:02

Nadina, cu siguranta

Laly 1

26.06.2010, 22:04

Chiar daca am sjuns mai tarziu,ma inscriu pe lista de asteptare pentru urmatoarea portie.Astept cuminte

Ina 1

26.06.2010, 22:04

LALY

Oany 1

02.07.2010, 14:22

Buna! astazi o sa incerc si eu reteta propusa de tine, arata foarte bine! Felicitari! M-am decis sa imi fac si cont, pentru ca tot timpul intram pe site sa trag cu ochiul la "noutati". Un weekend minunat sa aveti!

Ina 1

02.07.2010, 20:05

multumesc, Oany! Bine ai venit la noi! Multa bafta!!!

onuta 1

08.07.2010, 12:31

imi plac mult pastele.si eu incerc tot felul de retete cu paste.super bun .bine ti se zice bucataras senzational.

Ina 1

10.07.2010, 21:38

onuta, nu-s senzationala , fac doar pe grozava

cococo 1

30.09.2010, 01:10

buna seara Ina imi permit sa iti spun ,busuiocul nu are ce cauta in acest fel de paste , si incerca sa pui oul batut cu cascaval si piper , peste pastele cu caizer dupa ce ai stins focul , alfel devine omleta,

MIUTA 1

04.03.2011, 00:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno