Paste carbonara

de Ina in Paste, 19 Iun 2010 | 16090 vizualizari

 

Zilele astea mi-ati facut pofta cu pastele voastre... :-P Vin si eu acum cu reteta mea de Carbonara . Am vazut-o acum 2-3 ani pe net ( nu ma intrebati pe ce site, ca nu mai stiu ) si mi-a ramas la suflet.
Merita incercata!

 

INGREDIENTE

  •  1 punga paste 400 g,
  •  350 g kaizer  sau sunculita afumata, 
  •  3-4 oua,
  •  350 g cascaval ras,
  •  50 g. de unt (pentru prajit),
  •  delikat,
  •  busuioc maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

         Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga  in ele putin  delikat si busuioc dupa gust.

         Se taie cubulete mici  kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc putin in unt .

         Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 2-3 min cu capacul pus fara foc.

          Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra

 

TIPS-URI

1

Daca afumatura este prea sarata, nu mai trebuie sa adaugi delikat in paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Ina 1

10.07.2010, 21:38

onuta, nu-s senzationala , fac doar pe grozava

cococo 1

30.09.2010, 01:10

buna seara Ina imi permit sa iti spun ,busuiocul nu are ce cauta in acest fel de paste , si incerca sa pui oul batut cu cascaval si piper , peste pastele cu caizer dupa ce ai stins focul , alfel devine omleta,

MIUTA 1

04.03.2011, 00:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!