Paste cu carne tocata

de Silvioara in Paste, 9 Aug 2011 | 84463 vizualizari

 

Pentru atunci cand sunteti in pana de idei sau va grabiti sa faceti ceva de mancare va propun aceste paste cu carne tocata, sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de paste 
  • 500 gr carne tocata 
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • o cana cu suc de rosii sau 4 rosii mari curatate de pielita si date pe razatoare
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata:

Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei (merge cu succes uleiul de masline) pana capata o culoare frumoasa, aurie.

Se adauga carnea tocata, sarea, piperul si o jumatate de ceasca cu apa, se amesteca bine, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc moale cam 15-20 minute. Se pun apoi usturoiul, sucul de rosii, cimbru, oregano si se mai lasa pe foc inca 10 minute.

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece.

Sosul de carne tocata se adauga pastelor fierte. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Folositi ce paste doriti, spaghete etc.

2

Puteti folosi carne de porc, pui, amestec vita+porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in sos de rosii
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno