Paste cu carne tocata

de Silvioara in Paste, 9 Aug 2011 | 56103 vizualizari

 

Pentru atunci cand sunteti in pana de idei sau va grabiti sa faceti ceva de mancare va propun aceste paste cu carne tocata, sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de paste sub orice forma sau spaghete
  • 500 gr. carne tocata (porc, pui, amestec vita+porc)
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • o cana cu suc de rosii sau 4 rosii mari curatate de pielita si date pe razatoare
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • sare, piper, cimbru, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata:

Pastele cu carne tocata se prepara astfel:


Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei (merge cu succes uleiul de masline) pana capata o culoare frumoasa, aurie.


Se adauga carnea tocata, sarea, piperul si o jumatate de ceasca cu apa, se amesteca bine, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc moale cam 15-20 min.


Se pune usturoiul, sucul de rosii, cimbru, oregano si se mai lasa pe foc inca 10 min.


Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece.


Sosul de carne tocata se adauga pastelor fierte. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (25)

jolygina 1

13.08.2011, 07:01

bune

ioana_dem 1

30.10.2011, 09:22

sebirizescu 1

08.01.2014, 01:27

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci