Paste cu dovlecei zucchini

de lia maria in Spaghete, 5 Aug 2010 | 5359 vizualizari

 

Reteta, am gasit-o intr-o revista si cum mie imi plac mult de tot legumele, iata ca am executat-o. Si nu-mi pare rau deloc… Seviti si voi si convingeti-va !

 

INGREDIENTE

  • 400g spaghete
  • Sare
  • 1 dovlecel marisor, zucchini
  • 3linguri ulei (sau 2 linguri unt)
  • Piper
  • 50g apa
  • 1cub knor de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei zucchini:

Punem o oala cu apa,la fiert, adaugam putina sare si 1 lingura de ulei. Cand da in clocot, punem pastelele si le lasam sa fiarba cam15’. Le strecuram, le trecem pe sub un jet de apa rece si le lasam deoparte.


Curatam dovlecelul de seminte(daca e nevoie) si-I taiem fasii pe lungime, fara sa-l curatam de coaja. Punem uleiul ramas la incins intr-o tigaie si adaugam dovlecelul. Presaram sare si piper si lasam la calit cam 5’. Adaugam apa si cubul knor, punem capacul si mai lasam 5’ sa se inmoaie dovleceii, apoi stingem focul.


Pentru servit, amestecam pastele cu dovleceii, sau ii punem deasupra pastelor si ornam cu frunzulite de menta.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

reteta initiala este cu unt,dar pentru ca suntem in post,eu am folosit ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Corinuta 1

05.08.2010, 17:33

5 furcu

nadina73 1

06.08.2010, 12:35

vreau o portiestau cuminte si astept

Bunica 1

09.08.2010, 21:11

delicioasa mancare !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui