Paste cu fructe de mare

de Sylvia in Fructe de mare, 29 Ian 2010 | 21532 vizualizari

COMENTARII (13)

PapaBun 1

29.01.2010, 19:55

Am o vaga impresie ca ai fiert prea mult pastele sau mi se pare?
Cit despre reteta, asa e - cele mai bune paste cu fructe de mare in Italia, Franta sau Spania se gasesc. In Italia sint de preferat, fiindca acolo oamenii nu concep sa nu-si faca paste proaspete.

Oana 1

29.01.2010, 20:03

Ce bunatate Mi-as turna un mujdei peste ele Delicioase, le ador!

Sylvia 1

29.01.2010, 20:09

PapaBun multumesc de vizita la paste , iti admir creatiile culinare . Nu stiu de ce par pastele prea fierte in poze ca nu au fost, eu mananc pastele numai preparate al dente, folosesc de regula Barilla . In Spania nu am ajuns inca sa mananc paste dar in Italia am mancat in vacante si in Franta de mai multe ori. Fara sa stau o secunda sa ma gandesc zic Paste pentru Italia , Franta castiga la zeci de alte retete dar nu aici, inclin sa cred ca ai dreptate cu Italia, fac si au pastele perfecte.

Sylvia 1

29.01.2010, 20:27

Oana am pus si eu ceva usturoi nu cred ca s-ar exclude un supliment si pe pizza cu fructed e mare pun usuroi merci de vizita

ANCA 1

29.01.2010, 22:14

foarte bun!!

Brindusa 1

30.01.2010, 01:20

Foarte buna reteta. In curand o sa fac si eu, dar numai cu calamar si creveti, caci n-am vazut scoici.
Sa stii ca ce ai vazut tu la Metro nu au cum sa fie fructe de mare proaspete! Toate fructele de mare din Romania vin congelate, aici le decongeleaza si le pun pe pat de gheata sa ia ochii Si dupa aia, daca nu se vand le congeleaza din nou De aia eu cumpar numai fructe de mare congelate si preambalate, ca sa le decongelez eu cand am chef.

Sylvia 1

30.01.2010, 12:45

Vai Brandusa nu m-as fi gandit la o faza de asta, au voie sa faca asa ceva????Eu din Romania iti spun sincer ca nu am luat decat scoici ca m-au rugat nise prieteni sa le fac si o data congelate tot asa pt o cina in rest cand merg in Romania bag la greu ciorba de fasole cu ciolan, iahnie, ciorba de burta...cele traditional romanesti fructele de mare nu fac paret din meniu

Adinuta 1

30.01.2010, 19:17

Sylvia, arata fooarte bine si sunt sigura ca e delicioasa! Ai combinat totul foarte bine

Brindusa 1

30.01.2010, 20:45

Sylvia, sunt sigura ca n-au voie! Dar cate lucruri sunt facute fara sa ai voie pe aici..... Asa ca mai bine ma feresc!

Sylvia 1

02.02.2010, 15:48

Adinuta multumesc.
Bradusa super aiurea ce zici tu, atunci mai bine iei ca sa fii sigura fructe de mare congelate ca sunt super ok si acelea daca vin dintr-o tara care cu asta se ocupa

vero_closca 1

17.09.2010, 09:05

Sylvia 1

13.02.2011, 20:38

Maine am in plan cina romantica cu homar facut cu garnitura de orez alb si negru, pun reteta daca reusesc sa-l despic

Panacris 1

08.02.2015, 15:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu creveti si sos de rosii