Paste cu vinete si ricotta

de Andreea Caroline in Paste, 16 Iun 2016 | 1196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste
  • 250 gr ricotta
  • 1 vanata mare
  • 30 gr parmezan
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu vinete si ricotta:

Punem o oala cu apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Le fierbem conform timpului indicat pe ambalaj.


Intre timp, spalam vanata, indepartam capetele si o taiem in cuburi mici.


Punem o tigaie cu ulei la incins si adaugam cuburile de vanata.Lasam sa se caleasca usor, dupa care le scoatem pe un servet de hartie.


In aceeasi tigaie punem ricotta cu doua linguri cu apa si amestecam usor pana ce devine o crema. Adaugam apoi parmezanul si amestecam in continuare.


Pastele, cand au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu ricotta .


La final punem si cuburile de vanata si amestecam totul.


Se servesc calde.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu vinete si ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

-Marius- 1

17.06.2016, 08:14

dantes 1

18.06.2016, 13:32

Bune!

Andreea Caroline 1

21.06.2016, 09:03

Dantes

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu sunca,cascaval si sos bechamel roz