Paste cu vinete si ricotta

de Andreea Caroline in Paste, 16 Iun 2016 | 1012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste
  • 250 gr ricotta
  • 1 vanata mare
  • 30 gr parmezan
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu vinete si ricotta:

Punem o oala cu apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Le fierbem conform timpului indicat pe ambalaj.


Intre timp, spalam vanata, indepartam capetele si o taiem in cuburi mici.


Punem o tigaie cu ulei la incins si adaugam cuburile de vanata.Lasam sa se caleasca usor, dupa care le scoatem pe un servet de hartie.


In aceeasi tigaie punem ricotta cu doua linguri cu apa si amestecam usor pana ce devine o crema. Adaugam apoi parmezanul si amestecam in continuare.


Pastele, cand au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu ricotta .


La final punem si cuburile de vanata si amestecam totul.


Se servesc calde.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu vinete si ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

-Marius- 1

17.06.2016, 08:14

dantes 1

18.06.2016, 13:32

Bune!

Andreea Caroline 1

21.06.2016, 09:03

Dantes

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08