Paste la cuptor

de - Andreea - in Farfalle, 3 Apr 2014 | 12090 vizualizari

 

Pastele...le ador !!! Se stie :))) .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tip farfalle
  • 1 catel usturoi
  • 100 gr pancetta ( puteti inlocui cu kaizer)
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri suc de rosii
  • 250 gr mozzarella
  • 2 foi busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • unt ( pentru uns vasul pentru cuptor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Punem apa la fiert .Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si adaugam pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj .Cand au fiert le scurgem de apa.


Intre timp punem intr-o tigaie uleiul de masline si calim usturoiul intreg.Cand acesta a prins culoare,il eliminam .


Adaugam in tigaie pancetta taiata fasii subtiri si o lasam sa se caleasca la foc mic.Adaugam cele doua linguri de bulion,sare si piper dupa gust si amestecam cu o lingura de lemn.Lasam la foc mic pentru circa 5 minute.


Amestecam apoi bine sosul cu pastele.


Mozzarella o scoatem din ambalaj,o scurgem bine de apa de conservare si o taiem felii de grosime potrivita.


Ungem bine cu unt un vas pentru cuptor.Punem un strat de paste cu pancetta.


Acoperim apoi cu un strat de mozzarella si presaram busuiocul spalat si taiat fasii .


Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10-15 minute.


Se scot si se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Rocsi 1

03.04.2014, 19:48

Arata tare bine

- Andreea - 1

03.04.2014, 20:50

-Licurici- 1

19.12.2017, 03:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor