Paste la cuptor cu smantana si mozzarella

de T I M E A in Paste, 3 Mar 2015 | 10862 vizualizari

 

Cand fac ceva cu branzeturi clar nu va pot spune eu personal daca e mancarea gustoasa, dar daca se mananca rapid si sunt laudata inseamna ca ceea ce am facut am facut bine :)).

 

INGREDIENTE

  • aprox 200 gr paste diverse (eu am folosit niste melcisori amestecati cu paste patrate si ondulate)
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • 1 bila de mozzarella (125 gr)
  • 4 felii de sunca sau salam cu sunca
  • un pic de sare
  • un pic de piper
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu smantana si mozzarella:

Inainte de toate, fierbem pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.


Strecuram pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, lasam sa se scurga apa de pe ele, apoi le punem intr-un vas rezistent la caldura care urmeaza sa fie pus la cuptor.


Intr-un bol batem oul cu smantana si adaugam un pic de sare si piper.


Sunca o taiem bucatele iar mozzarella, jumatate o taiem bucati mici si cealalta parte o feliem.


Amestecam pastele cu bucatile de sunca si mozzarella si cu putin busuioc uscat si turnam peste ele oul batut cu smantana.


Asezazam feliile de mozzarella deasupra si presaram busuioc uscat.


Rosiile le intepam cu un cutit si le asezam peste paste.


Dam tava la cuptor timp de 20 min la cuptor la 180 de grade.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga alte ierburi daca nu va place busuiocul

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

18.03.2015, 17:50

Super ideia.O mancare rapida si gustoasa

jolygina 1

08.04.2015, 12:24

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 19:06

delicioase...o trec la favo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza la cuptor