Paste la cuptor cu smantana si mozzarella

de T I M E A in Paste, 3 Mar 2015 | 19945 vizualizari

 

Cand fac ceva cu branzeturi clar nu va pot spune eu personal daca e mancarea gustoasa, dar daca se mananca rapid si sunt laudata inseamna ca ceea ce am facut am facut bine :)).

 

INGREDIENTE

  • aprox 200 gr paste diverse (eu am folosit niste melcisori amestecati cu paste patrate si ondulate)
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • 1 bila de mozzarella (125 gr)
  • 4 felii de sunca sau salam cu sunca
  • un pic de sare
  • un pic de piper
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu smantana si mozzarella:

Inainte de toate, fierbem pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Strecuram pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, lasam sa se scurga apa de pe ele, apoi le punem intr-un vas rezistent la caldura care urmeaza sa fie pus la cuptor.

Intr-un bol batem oul cu smantana si adaugam un pic de sare si piper.

Sunca o taiem bucatele iar mozzarella, jumatate o taiem bucati mici si cealalta parte o feliem.

Amestecam pastele cu bucatile de sunca si mozzarella si cu putin busuioc uscat si  turnam peste ele oul batut cu smantana.

Asezazam feliile de mozzarella deasupra si presaram busuioc uscat.

Rosiile le intepam cu un cutit si le asezam peste paste.

Dam tava la cuptor timp de 20 min la cuptor la 180 de grade.

TIPS-URI

1

Puteti adauga alte ierburi daca nu va place busuiocul

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor