Paste Philadelphia

de - Andreea - in Paste, 14 Dec 2012 | 14789 vizualizari

COMENTARII (31)

- Andreea - 1

16.12.2012, 22:47

satisfyyourcravings...ti-o recomand.e una din cele mai bune retete cu paste mincate vreodata...iar mie imi plac la nebunie pstele si am incercat destule feluri

jolygina 1

18.12.2012, 13:35

imi plac

tavi777 1

20.12.2012, 13:36

Un sfat ff bun pt toti incepatorii: NU PUNETI IN TIGAIE NICIODATA PT FRIPT..PRAJIT..CALIT..ETC..ULEI DE MASLINE...uleiul de masline se foloseste doar natural..in salate..uleiul de masline isi pierde toate proprietatile si devine amarui ( da un gust urat oricarui produs prajit in ulei de masline)..folositi ulei de palmier sau de porumb daca va permiteti..daca nu ulei de floarea soarelui sau pt inmuiat..calit la un unt 95% grasime

diaconta 1

20.12.2012, 13:44

Aici sunt de acord cu tine Tavi

4fun 1

23.12.2012, 15:03

super simplu de pregatit si sunt minunate!

- Andreea - 1

23.12.2012, 20:49

momentan sint la stadiul in care invat sa gatesc deci ma iau strict dupa retetele din cartile de bucate... dar multumesc frumos tavi ptr sfat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana cu doar 4 ingrediente