Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

de Bucataras Medi in Oaie, 9 Noi 2010 | 20093 vizualizari

COMENTARII (85)

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 21:19

doamna Maria n-as mai fi racita daca as avea cine sa ma incalzeasca
@trebuie sa ma duc sa-ti cumpar o plapuma

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 21:20

multumesc, oana.....................a fost foarte frageda, asa imi place si mie....................

jolygina 1

12.11.2010, 15:22

ce bunatate ,foarte delicios vreau si eu o portie

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 11:17

te servesc,gina................

nadina73 1

14.11.2010, 11:22

Felicitari Mariasa ajungi cat mai rapid la 2000las 5 f,dar nu vreaunu papa carnita de beeeeeee

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 17:28

Multumesc Nadina..............

Ina 1

15.11.2010, 05:53

dupa desertul de la Laly, merge si-o pastrama

Bucataras Medi 1

15.11.2010, 10:04

merge,merge ina...............

elena1988 1

01.02.2011, 11:59

Panacris 1

26.01.2013, 09:48

Vin și eu la o porție, chiar dacă e ”expirată”

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Berbecut la vas roman