Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

de Bucataras Medi in Oaie, 9 Noi 2010 | 11949 vizualizari

 

Este reteta cu nr. 200 si m-am gandit sa va servesc cu ceva in ton cu aceasta perioada a anului................ei bine ce ziceti de un gratar de pastrama de oaie si muschiulet de berbecut stropite cu un vin de buturuga?.......stiu Gaby va zice"da ce asta e reteta?".........Gaby , nu este reteta dar este MANCARE.....hahaha..............Doamna Dia este o doamna si nu mananca usturoi.........hihihi.........Ela, este sclifosita si nici sa nu auda de asa ceva.......Miha, nici ea nu cred ca va manaca.........Rocsi, nici atat...................poate Ionix, da nu prea cred....................Corina, nici ea nu se da in vant dupa asa ceva.................Nadina ,daca ii place isi face singura,.................deci singura, singura.................nuuuuuuuuuuuuu, il invit pe boss ca lui ii place, stiu eu.Pofta buna boss si hai noroc ! si sa ne suporti mult timp de-acum inainte pe aici .

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
  • 4 buc. muschiulet de berbecut
  • 1 capatana de usturoi
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar:

Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.


Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoercem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.


Un deliciu.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (85)

Bucataras Medi 1

15.11.2010, 10:04

merge,merge ina...............

elena1988 1

01.02.2011, 11:59

Panacris 1

26.01.2013, 09:48

Vin și eu la o porție, chiar dacă e ”expirată”

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel