Pastrama din muschiulet de porc

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2016 | 6528 vizualizari

COMENTARII (16)

marcela1979 1

22.06.2016, 14:37

Panacris 1

22.06.2016, 15:29

stefy_a 1

22.06.2016, 15:32

ce pot sa mai zic? mor de poftaaa!!!

Rahela Velicu 1

22.06.2016, 15:39

ce gustoasenie!

Andra_Constantinescu 1

22.06.2016, 15:45

Buna!

Catalina L 1

22.06.2016, 15:56

multumesc la toti

Merisor 1

22.06.2016, 16:08

Ce bunatate!

Gherca Daniela 1

22.06.2016, 17:27

ce frumoasa ti-a iesit

Constelatialeu 1

22.06.2016, 21:05

Asa da, zau ca nu mai plec de aici...

Rocsi 1

22.06.2016, 21:52

O minunatie de pastrama!

Bya Ralu 1

22.06.2016, 22:01

super

mirela0911 1

22.06.2016, 22:26

Ce bunatate!

CameliaR 1

23.06.2016, 13:15

Yamyyy, yamyy si iarasi Yamyyyy! Arata fain tare!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 12:03

goldendi 1

12.07.2016, 18:13

mi-ati dat o idee buna!!! si n-am stiut toata istoria de unde provine!!! tot ce stiu e ca e delicios.
multumesc pt info!

mihaelar63 1

18.10.2016, 23:56

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos bolognese