Pastrav in folie la cuptor

de Sim0na in Pastrav, 6 Dec 2012 | 10280 vizualizari

COMENTARII (21)

portiadelumina 1

06.12.2012, 20:41

Eiii Simo, ai făcut încă o faptă bună, că nici nu ştii ce mult îmi place felul prezentat de tine. Aş da totuşi căpăţâna la o parte, că nu-mi place cum se uită peştii la noi)
Super

alldaycooking 1

06.12.2012, 20:42

imi place pastravul!

Lau 1

06.12.2012, 20:46

bun

MotanLaOale 1

06.12.2012, 20:47

Rocsi 1

06.12.2012, 20:50

Dana_Retetegg 1

06.12.2012, 20:50

Mmmm, bun bun pastravul

adry88 1

06.12.2012, 20:56

T I M E A 1

06.12.2012, 21:08

bun ,bun

Bya Ralu 1

06.12.2012, 21:10

bun tare!

Bucataras Medi 1

06.12.2012, 21:17

ufffffffffff.............de ce nu strigi mai tare cand ai asa bunaciune pe masa?

Sim0na 1

06.12.2012, 21:22

Padre, ma bucur ca-ti place Capul l-am tinut doar ptr pozat deci, scapam repede de el!

Sim0na 1

06.12.2012, 21:23

Nicol, Laurenta, Motan, Rocsi, Dana, Eduard, Timea, Bya, va multumesc

Sim0na 1

06.12.2012, 21:24

Medi, uite ca nu m-am gandit ca daca voi striga mai tare ai putea sa ma auzi

RuxyRux 1

06.12.2012, 21:33

Un peste delicios!

laura_n 1

06.12.2012, 21:37

chiar delicios

Alinutza80 1

06.12.2012, 22:30

elucubratiiculinare 1

06.12.2012, 22:53

bun pestisorul

deyutzky 1

06.12.2012, 23:56

imi place

_Alina_ 1

07.12.2012, 09:16

Delicios!

Panacris 1

07.12.2012, 13:02

Super pastrav! Ai putea inlocui folia de aluminiu cu foaie de pergament

Valentina_vali 1

07.12.2012, 18:46

Mmmm ce bine arata.Felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav in sos de rosii cu vin alb