Pastrav in folie la cuptor

de Sim0na in Pastrav, 6 Dec 2012 | 8269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati pastrav
  • unt
  • sare
  • piper
  • cartofi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in folie la cuptor:

Pastravul l-am curatat si spalat bine, apoi l-am sters cu servete de bucatarie. I-am dat sare si l-am lasat cca 1 ora sa-si i-a sare. L-am spalat si sters din nou. Am sarat si piperat interiorul fiecarei bucati de peste, apoi am pus bucati de unt in interiorul si exteriorul lui. Am pus in folie fiecare bucata de peste, si le-am pus pe gratarul de la aragaz. Sub gratar am pus o tava. Am lasat pestele la cuptor cca 20-30 minute.


Intre timp am pregatit cartofii natur si sosul de usturoi (usturoi pisat, frecat cu sare, putin ulei, iar la ursa am pus smantana).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

07.12.2012, 09:16

Delicios!

Panacris 1

07.12.2012, 13:02

Super pastrav! Ai putea inlocui folia de aluminiu cu foaie de pergament

Valentina_vali 1

07.12.2012, 18:46

Mmmm ce bine arata.Felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu arome mediteraneene