Pastrav pane la cuptor

de Irina in Pastrav, 15 Mar 2010 | 10918 vizualizari

 

Se iau doi pastravi jucausi de coada si se tavalesc prin farfurii...

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 1 ou de gaina
  • faina alba
  • pesmet auriu
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • 4 cartofi mici
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pane la cuptor:

Pastravii nu mai miscau, altfel nici n-as fi avut curajul sa-i prind de coada...

Intai am condimentat pestii bine spalati cu sare, si piper, apoi i-am tavalit succesiv prin faina, ou si pesmet. I-am aruncat pe urma intr-o tava impreuna cu cativa cartofi unsi cu ulei de masline, am presarat putin tarhon pe deasupra si i-am dat la cuptor. I-am intors cu grija cand s-au rumenit frumos. Si i-am mancat cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionix 1

23.03.2010, 17:47

nu m-am gandit ca as putea sa fac si pastravul pane.. o sa-ncerc...

gaby_duceag 1

30.03.2010, 06:42

cred si io c-ati avut pofta))

Irina 1

30.03.2010, 18:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastravi la cuptor cu doua umpluturi