Paté de surimi

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 731 vizualizari

 

Un paté minunat servit cu toast-uri sau pe paine proaspata care nu poate sa dea gres cand ai musafiri.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de surimi
  • 1 cana maioneza
  • 2 linguri smantana
  • muraturi asortate(castravete, conopida, morcov, arpagic, etc)
  • 3 -4 oua fierte
  • putina ceapa
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paté de surimi:

- Decongelam bastoanele de surimi - le scoatem din ambalajul de plastic si le taiem bucati potrivite. Apoi le bagam la tocatorul robotului. Daca nu aveti, trebuie sa le marunttii fin, bucata cu bucata.


- Ouale se fierb tari si se tau marunt si ele.


- Tot la tocatorul de la robot maruntim si muraturile scurse bine de zeama.


- A,estecam totul bine si aduagam maioneza (vedeti daca mai e nevoie pentru a iesi o crema nu foarte moale dar legata bine cu maioneza). Punem si smantana grasa si temperam de sare si piper.


- Servim cu toast-uri sau pur si simplu in forme pentru a se manca cu paine.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paté de surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu 1

16.01.2016, 10:07

dantes 1

17.01.2016, 11:06

Interesant!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Paté de surimi si paté de ton