Pate de maruntaie de pasare

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 4120 vizualizari

 

Ce sa faci din 3 ficatei, 3 pipote, 3 inimioare si 3 oua!!! Restul ingredientelor sigur le gasesti prin camara ta............

 

INGREDIENTE

  • ficat de gaina 3 bucati
  • pipota de gaina 3 bucati
  • inima de gaina 3 bucati
  • unt 150 gr
  • mustar 1 lingura
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • oua 3 bucati
  • ceapa 1 bucata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de maruntaie de pasare:

Se fierb ouale in apa sarata cca. 3 minute. (Eu am folosit aparatul de fiert oua!!!!!) Maruntaiele de pasare se pun la fiert cu un praf de sare. Intre timp ceapa se curata, se taie marunt si se caleste intr/un pic de unt si apa. Dupa ce au fiert ouale se curata de coaja si se scot galbenusurile. Se dau maruntaiele fierte impreuna cu ceapa calita prin masina de tocat (am folosit robotul de bucatarie, ceea ce nu va recomand fiindca nu s/a tocat foarte fin!!!). Apoi se adauga galbenusurile, mustarul, untul moale, nucsoara rasa, sare si piperul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.

Se poate servi ca atare cu paine sau se pot umple albusurile ramase.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de maruntaie de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute "Ambasador"